129
Υλικά
- σαβουαγιάρ 1 πκτ
- ρικότα 300 γρ
- ζελατίνη 1.5 φύλλα
- γιαούρτι 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- φράουλες 400 γρ
Σαρλότ με φράουλες. 1 πακέτο σαβουαγιάρ ή 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ ή 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα 300 γρ. ρικότα (ιταλικό τυρί) ή ανθότυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 1½ φύλλο ζελατίνας (7,5 γρ.) 300 γρ. γιαούρτι 100 γρ. ζάχαρη άχνη 400 γρ. φράουλες (καθαρό βάρος)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr