92
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- μουστάρδα 40 γρ
- γάλα φρέσκο 50 γρ
Τα Scotch Eggs είναι ένα πολύπλοκο και ιδιαίτερα γευστικό πιάτο, που πρέπει να δοκιμάσετε έστω μία φορά. Το πολυκατάστημα του Λονδίνου Fortnum & Mason ισχυρίζεται ότι έχει εφεύρει τα Scotch Eggs το 1738 και από τότε οι παραλλαγές του είναι αμέτρητες. Παραδοσιακά, η συνταγή περιέχει κιμά από χοιρινό λουκάνικο, αλλά η παραλλαγή μου είναι με κιμά από χοιρινή σπάλα για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr