233
Υλικά
Το σεβίτσε (ceviche) προέρχεται από το Περού, αλλά θα το συναντήσεις, σε πολλές παραλλαγές, σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η λογική είναι απλή: φρέσκο, ωμό ψάρι «μαγειρεμένο» σε αλάτι, χυμό κάποιου εσπεριδοειδούς , συνήθως lime ή λεμόνι, και πιπεριές chili. Κάποια πρόσθετα υλικά, που συνήθως συναντάμε, είναι το κρεμμύδι και ο φρέσκος κόλιανδρος. Γενικά, είναι ένα πιάτο, που μπορεί κάποιος να αυτοσχεδιάσει, αρκεί να έχει φαντασία!.Εδώ, θα βρείτε, μία βασική συνταγή του σεβίτσε, με λαβράκι και mango.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com