by admin

shortbread ή άλλιώς μπισκότα βουτύρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κλασική, σκωτσέζικη συνταγή. Το τελικό αποτέλεσμα είναι τραγανά απέξω και μαλακά μέσα μπισκότα, στα οποία η πλούσια, λιπαρή γεύση του βουτύρου υπερτερεί. Μην περιμένετε να ψηθούν και να πάρουν χρώμα. Αποκτούν μόλις ένα ανοιχτό χρυσό χρώμα. Αν θέλετε, μπορείτε να τα αφήσετε ακόμη 1' στο φούρνο βάζοντας την ένδειξη του αέρα. Εγώ αυτό έκανα στο τέλος επιπλέον. ~  Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο αρωματικό βούτυρο, ώστε να δώσετε μια ιδιαίτερη γεύση στο shortbread.  
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Περισσότερες συνταγές: μπισκότα βουτύρου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr