66
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- ινδοκάρυδο 180 γρ
- νερό 1700 ml
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
Ένα γλυκάκι για τους λάτρεις της καρύδας. Πολύ εύκολο και γρήγορο. Ιδανικό για κέρασμα γιατί βγάζει πολλές μερίδες.
Το έφαγα (και το έφτιαξα) πρώτη φορά σε ένα ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία.
Το έφαγα (και το έφτιαξα) πρώτη φορά σε ένα ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com