213
Υλικά
- καρπούζι 750 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Τον καιρό ακόμα χειμωνιάτικο δεν τον λες με τιποτα!Επίσης ακόμα βρίσκουμε ωραιότατα και γλυκά καρπουζάκια!Προλαβαίνουμε λποπόν να φτιάξουμε ένα σιρόπι με υπέροχο χρώμα, με φρουτένια γεύση, που γίνεται πανεύκολα!Ιδανικό για να στολίσει το παγωτάκι μας, το γιαουρτάκι μας, αλλά και για να φτιάξουμε δροσερές καρπουζάδες!Απολαύστε το!Θα χρειαστούμε:750 γρ. σάρκα από καρπούζι120 γρ. ζάχαρη1 κουταλάκι χυμό λεμονιούΠάμε να το φτιάξουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com