by admin

Σιρόπι Φράουλα για Παγωτά, Τσηζ Κέϊκ κ.λ.π.

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν 4  φλυτζάνια πλυμένες και κομμένες στα τέσσερα φράουλες, με 1 φλυτζάνι νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Λυώνουμε τις βρασμένες φράουλες στο multi, να γίνουν ένας λείος και αραιός πολτός. Βάζουμε πάλι τις φράουλες στην κατσαρόλα, μαζί με 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, μία κουταλιά της σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com
Κατηγορία: Γλάσα
Περισσότερες συνταγές: κέικ, τσιζκέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το teleialysh.blogspot.com