202
Υλικά
- μοσχαρίσιο κιλότο 1 κιλ
- ντομάτα 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- βασιλικός 1 χούφτ
- κάπαρη 1.5 κσ
- πράσινες ελιές 10 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ρίγανη -
- αλάτι -
- ζάχαρη -
- ελαιόλαδο -
- πιπέρι -
Η ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της σήμερα, με μία αυθεντική παραδοσιακή συνταγή από τη Νάπολη που φτιάξαμε ακολουθώντας τη συνταγή της Accademia Italiana della cucina (δηλαδή της Ιταλικής Ακαδημίας Κουζίνας - ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ιταλία, με όλες τις παραδοσιακές συνταγές της χώρας καταχωρημένες!) σε μία μίνι παραλλαγή που περιλαμβάνει ελιές και κάπαρη. Θα σας αφήσουμε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας αφού τη φτιάξετε και τη δοκιμάσετε!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com