171
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γρ
- μαγιά νωπή 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- ηλιέλαιο 0.5 φλ
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- ρεγκάτο 400 γρ
- πιπεριές κέρατο 3 τμχ
- μπέϊκον 10 φέτ
- κέτσαπ κσ
Υλικά Για την ζύμη Νερό 2 ποτήρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γρ Μαγιά νωπή 1 κύβο Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας Ηλιέλαιο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Για την γέμιση Μανιτάρια λευκά 500 γρ Τυρί ρεγκάτο 400 γρ Κέτσαπ Πιπεριές κέρατο 3 ψιλοκομμένες Μπέικον 10 λωρίδες ψιλοκομμένες Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr