57
Υλικά
- βρώμη 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
Γλύκα και αίσθημα θαλπωρής μας χάρισαν, τα γλυκό-ψωμάκια που θα διαβάσετε πιο κάτω.
Γνωστά με την ονομασία Scones ή επί το ελληνικότερο Σκόουνς, δημιουργήθηκαν πολύ γρήγορα και εύκολα για να γλυκάνουμε το απόγευμα μας, αλλά να έχουμε και κάτι για το πρωινό της επόμενης μέρας.
Μικρή προεργασία χρειάζεται, όπως για παράδειγμα: να αλεσθεί για λίγο η βρώμη στο Multi καθώς και οι ξηροί καρποί. Ενώ πρέπει να τριφτούν τα 3 μήλα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη και τ' άλλα 2 σε μικρούς κύβους.
Σκόουνς μήλου με μπαχαρικά και σταφίδες
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com