by admin

Σκορδάτες γαρίδες με πιλάφι λαχανικών

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα από τα πιο γευστικά θαλασσινά είναι οι γαρίδες.
Φτιάχνονται γρήγορα, ενώ μπορούν να συνδυαστούν άριστα τόσο με ζυμαρικά, όσο και με ρύζι ή κους κους.

Οι φρέσκιες σαφώς είναι πιο ωραίες γιατί κρατάς τον ζωμό τους και τα κεφάλια τους και μπορείς να τα αξιοποιήσεις για την υπόλοιπη παρασκευή και ολοκλήρωση του φαγητού.  Αλλά όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στην διάθεσή σου, μια χαρά κάνεις την δουλειά και με τις κατεψυγμένες και καθαρισμένες γαρίδες, όπως έγινε στην δική μου περίπτωση.

Φαγητό στο πι και φι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και άρωμα σκόρδου στην σάλτσα.

Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: γαρίδες με σκόρδο, ρύζι με λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com