84
Υλικά
- υποβρύχιο βανίλια 300 γρ
- ινδοκάρυδο 120 γρ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- κουβερτούρα 150 γρ
κουβερτούρα θερμοκρασία 89 ...ινδοκάρυδο τριμμένο 1 κ...εσάνς βανίλιας 150 γρ. κουβερτούρα Λιώνουμε σε μπεν μαρί σε μέτρια φωτιά το υποβρύχιο, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις λιώσει το αποσύρουμε και ρίχνουμε μέσα το ινδοκάρυδο και την εσάνς βανίλιας...Λίγο πριν τα βγάλουμε, τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς με σπάτουλα σιλικόνης...Μόλις λιώσει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με την σπάτουλα λίγα λεπτά να πέσει ελαφρά η θερμοκρασία. (αν είναι καυτό και ρίξουμε το παγωμένο μπαλάκι ινδοκάρυδου, θα πέσει απότομα η θερμοκρασία και δεν είναι καλό)...
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com