77
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 2 φλ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 φλ
- ζάχαρη 6 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 συσκ
- ανθρακούχο νερό 2 φλ
- κουβερτούρα γρ
Υλικά για πυρέξ 27χ16 εκ.: 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1/2 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό 6 κ.σ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 συσκευασία μπέικιν πάουντερ (ή 4 κ.γλ. γεμάτα) 5 κοφτές κ.σ. ζάχαρη 2 φλιτζ. ανθρακούχο νερό κουβερτούρα τριμμένη στο χοντρό τρίφτη για πασπάλισμα Για το σιρόπι: 3 φλιτζ. νερό 3 φλιτζ. ζάχαρη 1 βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο easykuzina.gr