153
Υλικά
- μαργαρίνη 80 γρ
- ηλιέλαιο 60 γρ
- κακάο 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- καστανή ζάχαρη 90 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 60 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- μαργαρίνη 80 γρ
- κακάο 2 κσ
- γάλα 8 κσ
- γάλα εβαπορέ 8 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- φυστίκι Αιγίνης 100 γρ
- ξηροί καρποί 100 γρ
Υλικά 80γρ μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών 60γρ ηλιέλαιο 2 κουταλιές της σούπας κακάο 120γρ νερό 130γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 90γρ καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κοφτή (1/2 φακελάκι) μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 1 μεγάλο αυγό 60γρ γάλα χαμηλών λιπαρών 1 βανίλια σε σκόνη Για το γλάσο σοκολάτας 80γρ μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας κακάο 8 κουταλιές της σούπας γάλα χαμηλών λιπαρών (φρέσκο ή εβαπορέ) 1 βανίλια σε σκόνη 250γρ ζάχαρη άχνη 100γρ χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης ή άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dietup.gr