71
Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 σκ. σκόρδο 1 καυτερή πιπέρια 1 κ.γ. κόλιανδρο 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. πάστα κάρυ αλάτι - πιπέρι 2½ φλ. φακές 250 γρ. φρέσκα φασολάκια 1 φλ. αποφλοιωμένα ντοματίνια μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό Για τη σάλτσα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μουστάρδα 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα ) λίγες σταγόνες ξύδι λίγο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr