by gourmelia

Σολομός με πορτοκάλι, μουστάρδα και λαχανικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το σολομό, είναι η υψηλή διατροφική αξία του, καθώς είναι τροφή πλούσια σε Ω-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες (κυρίως Β6 και Β12), μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι χαμηλή σε θερμίδες και σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, δεν περιέχει καθόλου υδατάνθρακες και αλάτι και έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, το ανοσοποιητικό σύστημα, την καρδιά και το μυαλό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gourmelia.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο σολομού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gourmelia.gr