by admin

Σολομός στο τηγάνι με σάλτσα μουστάρδας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για τα οφέλη του σολομού όλοι έχουμε ακούσει λίγο πολύ: πολύ καλή πηγή  ω3 λιπαρών οξέων, πηγή βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, είναι χαμηλός σε θερμίδες και πλούσιος σε καλά λιπαρά.Δεν θέλει πολλή ώρα ψήσιμο/τηγάνισμα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε ένα πιάτο γρήγορο και υγιεινό.Μην τον παραμαγειρεύετε γιατί στεγνώνει. Επίσης, μην τον αλατίζετε πολύ πριν τον μαγειρέψετε
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com