58
Υλικά
- πλιγούρι 1 ποτ
- γιαούρτι αγελαδινό 500 γρ
- αλάτι 1 κσ
- φρέσκο βούτυρο 0.5 φλ
- δυόσμος 1 κσ
Υλικά συνταγής 1 ποτήρι κορκότο 1 ½ λίτρο νερό 500γρ. παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος 1 κ.σ. κοφτή αλάτι ½ φλιτζ. βούτυρο φρέσκο 1 κ.σ. δυόσμος φρέσκος ή 1κ.γ. αποξηραμένος Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη Σκεύος: Κατσαρόλα Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 30 λεπτά Ποσότητα για: 4 άτομα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr