142
Διαδικασία Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη στη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν. Μόλις πάρουν βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει πολύ καλά. Επειτα ανακατεύουμε το σιρόπι με τον πολτό πεπονιού και το δυόσμο και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά. Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα στον κάδο της παγωτομηχανής και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της για να το παγώσουμε. Χωρίς παγωτομηχανή: Εναλλακτικά, βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ (καλύτερα μεταλλικό) και το αφήνουμε να παγώσει καλά στην κατάψυξη, μέχρι να σταθεροποιηθεί τελείως. Οταν θέλουμε να σερβίρουμε,...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr