116
Υλικά
- ταλιατέλες 0.5 κιλ
- ζαμπόν 10 φέτ
- γκούντα 250 γρ
- κεφαλογραβιέρα 250 γρ
- κασέρι 250 γρ
- ντομάτα 250 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μαργαρίνη 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- παρμεζάνα 250 γρ
Υλικά Ταλιατέλες 1/2 κιλό Ζαμπόν 10 φέτες ψιλοκομμένες Γκούντα 250 γρ τριμμένο Κεφαλογραβιέρα 250 γρ τριμμένη Κασσέρι 250 γρ τριμμένο Αποφλοιωμένες ντομάτες 250 γρ ψιλοκομμένες Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας Μαργαρίνη 1 κουτάλι της σούπας για το βουτύρωμα Αλάτι -πιπέρι κατά βούληση Κρέμα γάλακτος 500 γρ ... Υλικά: ταλιατέλες, ζαμπόν, γκούντα, κεφαλογραβιέρα, κασέρι, ντομάτα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr