61
Γι αυτό το λιτό πρώτο πιάτο ο χρόνος που θα χρειαστεί για να γίνει δεν ξεπερνά το εικοσάλεπτο. Εξάλλου υπάρχει και η σχετική έκφραση: «Πιο γρήγορα από το να μαγειρέψεις σπαράγγια». Κι όμως, αν και γρήγορο στην προετοιμασία του είναι νοστιμότατο. Ξεφεύγει από τις συνήθεις Σούπες της Κουζίνας μας κι είναι υπέροχα αρωματική.Κάθε συστατικό της ξεχωρίζει από τα αρώματα και τη γεύση του. Όταν στο στόμα μας φτάσει η πρώτη κουταλιά κι ο ουρανίσκος αρχίζει να ανιχνεύει τα αρώματα θα καταγράψει την απαλή και φίνα γεύση των σπαραγγιών (αγαπημένο λαχανικό), την ένταση του καβουρντισμένου σκόρδου, το μονα
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es