76
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 1 κιλ
- τραχανάς ξινός 200 γρ
- κρόκος Κοζάνης 0.5 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λεμόνι 1 τμχ
- μάραθος 0.5 ματσ.
- κρασί 1 φλ
- βούτυρο 1 κσ
1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένο 200 γρ. ξινό τραχανά 0,5 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 κρεμμύδι 1 σκόρδο 1 λεμόνι ½ ματσ. μάραθο ή άνηθο 1 φλ. κρασί 1 κ.σ. βoύτυρο Lurpak 500 ml νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr