by admin

Σούπα με ξινόχοντρο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βάζουμε τα 4 (ή 5) πρώτα υλικά να βράσουν και ρίχνουμε τον ξινόχοντρο. Αφήνουμε να σιγοβράζει.Σε άλλους αρέσει αραιή και ζουμάτη, και σε άλλους πηχτή ,λίγο αραιότερη από πιλάφι.Βράζουμε μέχρι να χυλώσει και να μαλακώσει το στάρι του ξινόχοντρου. Αφήνουμε να «μαρουβίσει» και τη σερβίρουμε ζεστή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr