59
Υλικά
- σουπιές 2 τμχ
- χοντρό αλάτι -
- βασιλικός 50 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κουκουνάρι 2 κσ
- παρμεζάνα 5 κσ
- πεκορίνο 2 κσ
- χοντρό αλάτι -
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- φάβα 200 γρ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λιαστές ντομάτες 4 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Η παρουσία των τριμμένων τυριών είναι για όσους δεν νηστεύουν. Για όποιους πάλι νηστεύουν, σας δίνω μία συνταγή για χορτοφαγικό pesto Genovese. Και ας μου συγχωρεθεί η αμαρτία... Είναι για καλό σκοπό! Υλικά 2 σουπιές, για ένα συνολικό βάρος 400 γρ, περίπου νερό, όσο να τις σκεπάζει λίγο χοντρό αλάτι 50 γρ φρέσκο βασιλικό (τον βρίσκετε πλέον σε σουπερμάρκετ αλλά και λαϊκές) 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. κουκουνάρι (πινόλες)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr