70
Υλικά
- σπαγγέτι 500 γρ
- τόνος 250 γρ
- αντζούγιες 4 τμχ
- αντζούγιες 8 σκελ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- σκόρδο 1 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ελαιόλαδο -
- λευκό κρασί 1.5 φλ
- ντομάτα 250 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια παλιά συνταγή από τη Βερσίλια, την τοσκανική παράκτια πεδιάδα βόρεια της Πίζας και, αν και σήμερα δεν είναι και τόσο συνηθισμένη όσο ήταν παλιότερα, αξίζει να την ανακαλύψουμε ξανά. Είναι το ίδιο καλή με σπαγγέτι, με κοντό ζυμαρικό όπως οι πένες, ή με ρύζι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr