47
Υλικά
- σπαγγέτι 300 γρ
- λάδι 2 κσ
- αντσούγιες 3 τμχ
- κέτσαπ 1 κσ
- μαύρες ελιές 20 τμχ
- ξύδι 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- βασιλικός 10 φύλλα
- παρμεζάνα 100 γρ
Υλικά 300 γρμ. λευκά ή κόκκινα καυτερά Σπαγγέτι 2 κουταλιές Λάδι 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες 1 κουταλιά Κέτσαπ 20 μαύρες, σε φετάκια, Ελιές 1 κουταλιά Ξύδι 1 σκελίδα λιωμένο Σκόρδο 10 φυλλαράκια φρέσκο Βασιλικός 100 γρμ. φιλέ Παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο μαύρο Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr