54
Υλικά
- σπαγγέτι 400 γρ
- ντοματάκια 400 γρ
- πράσινες ελιές 60 γρ
- κάπαρη 20 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ρίγανη 1 τσιμπ
Spaghetti alla vesuviana, η πρωτοξάδελφη των spaghetti alla puttanesca, είναι ένα πρώτο πιάτο γρήγορο, απλό και μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίπτωση που θα βρεθείτε με “ξαφνικούς επισκέπτες της τελευταίας στιγμής”.Τα υλικά της συνταγής είναι από εκείνα που συνήθως δεν λείπουν από ένα σπίτι και …ιδού! Μέχρι να πείτε κύμινο τους έχετε όλους μαζεμένους στο τραπέζι να περιμένουν να ευχαριστηθούν αυτό το πιάτο που …“η μυρωδιά του τους σπάει τα ρουθούνια”.ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για παιδιά και νέους/νέες που δεν έχουν συνηθίσει τα καυτερά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr