88
Απόλαυση .... Για το φύλλο:μισό κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)1 φλ. ελλ. καφέ λάδι1 σφηνάκι ξίδιλίγο αλάτι (1 κ.γλ.)χλιαρό νερό (1 κούπα τσαγιού)Για την γέμιση:1 κιλό σπανάκιπράσσα (1 δεματάκι)φρέσκα κρεμμυδάκια (2 ματσάκια)ένα ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένολίγο λάδιπιπέρι400 γρ.φέτα2 αυγά Τι κάνουμε:Για την ζύμη:Βάζουμε το αλεύρι σε μία λεκανίτσα κάνουμε μία λακουβίτσα στο κέντρο και βάζουμε το αλάτι, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, προσθέτουμε το χλιαρό νεράκι (να μην καίει) και ζυμώνουμε έως ότου γίνει μία μαλακή ζύμη χωρίς να κολλάει στα χέρια.Την αφήνουμε για λίγο στην άκρη σκεπασμένη με
Διάβασε τη συνταγή στο asteratikouzina.blogspot.com