64
Υλικά
- σπανάκι 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 8 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 3 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- τυρί φέτα 300 γρ
- ρύζι καρολίνα 0.5 φλ
- ρύζι γλασέ 0.5 φλ
- φύλλο για πίτες 1 πκτ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- αυγά 2 τμχ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
Υλικά
1 κιλό σπανάκι
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 πράσα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθο
300 γραμ φέτα σκληρή
αλάτι - πιπέρι
1/2 κούπα τσαγιού ρύζι γλασέ ή καρολίνα
1 πακέτο φύλλο προτιμήστε αυτό που σας δείχνω είναι σαν σπιτικό
1 κουτάκι γάλα εβαπορέ μικρό
2 αυγά
1/2 κούπα τσαγιού λάδι
1 κιλό σπανάκι
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 πράσα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθο
300 γραμ φέτα σκληρή
αλάτι - πιπέρι
1/2 κούπα τσαγιού ρύζι γλασέ ή καρολίνα
1 πακέτο φύλλο προτιμήστε αυτό που σας δείχνω είναι σαν σπιτικό
1 κουτάκι γάλα εβαπορέ μικρό
2 αυγά
1/2 κούπα τσαγιού λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com