305
Έχουμε φάει πολλές εκτελέσεις σπανακόπιτας σε σπιτικές κουζίνες, άλλες με σπιτικό φύλλο, άλλες με έτοιμο. Υποκλινόμαστε στη γνώση ανοίγματος σπιτικού φύλλου αλλά τώρα σας παρουσιάζουμε μια πανεύκολη σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη, χωρίς αλεύρι και με ανθότυρο.
Κάποιοι από μας αγαπούν πολύ τη σπανακόπιτα (όπως και ο Ομπάμα). Και τη δοκιμάζουμε με κάθε μορφή της. Η σπανακόπιτα χωρίς φύλλο που προτείνουμε έχει ελάχιστα λιπαρά και λίγο θα μας επιβαρύνει σε θερμίδες. Ειδικά για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη είναι ιδανική εκδοχή.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com