77
Υλικά
- σπανάκι 750 γρ
- τσουκνίδες 250 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ρύζι καρολίνα 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 8 τμχ
- μαραθόριζα 4 τμχ
- ζωμός λαχανικών 600 ml
- μάραθος 5 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- βούτυρο 40 γρ
- χυμός λεμονιού 6 κσ
Το "σιδερένιο" πιάτο στην κορυφή των -όρυζων της ελληνικής κουζίνας. Αρωματικό σπανακόρυζο μαγειρεμένο με μαραθόριζες, λεμόνι και γλυκιά τσουκνίδα, καρυκευμένο με post-truth για το σπανάκι και "πολιτιστική" επιρροή απ' τον Ποπάι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com