90
Υλικά
- ζάχαρη 100 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- φράουλες 100 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 75 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.25 κγ
Τα πτι-μπερ ως γνωστό έχουν πολύ τραγανή έως σκληρή υφή, δεν είναι πολύ γλυκά, έχουν κάπως ουδέτερη και απαλά βουτυρένια γεύση γι’ αυτό κι είναι ιδανικά για χρήση σε πάσης φύσεως γλυκά. Ήταν τελικά πάρα πολύ εύκολα να φτιαχτούν γι’ αυτό κι αποφάσισα να τα κάνω γεμιστά, επιλέγοντας μια βουτυρόκρεμα φράουλας γιατί έχουμε τόσες πολλές φράουλες εδώ που πια δεν ξέρω τί να τις κάνω.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com