92
Υλικά
- κυδώνι 1 τμχ
- μήλα 1 τμχ
- γλυκό κρασί 250 ml
- κρασί 200 ml
- μέλι 1 κσ
- πετιμέζι 1 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- φασκόμηλο 1 φύλλα
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- πιπέρι 10 κόκκοι
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
- σιναπόσπορος 0.5 κσ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- μηλόξιδο 1 κσ
Κάποιες συνταγές μόλις τις «πάρει» το αυτί ή το μάτι σου νομίζεις οτι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον…Μια από αυτές είναι η μουστάρδα Κέρκυρας, μια συνταγή με βενετσιάνικες επιρροές όπως είναι άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος των συνταγών της Κερκυραϊκής κουζίνας, όπου μέσα στα χρόνια οι νοικοκυρές και μάγειρες έδωσαν ένα δικό τους χαρακτήρα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr