by admin

σπιτικό βραστό χαμ σε 9μιση μέρες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να τρώμε το ζαμπόν έτοιμο, φτιαγμένο απ΄τον παραγωγό και φυσικά δεν το βλέπουμε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα τραπέζι, αλλά ως ορεκτικό ή σνακ ή συνοδευτικό άλλων υλικών σε μια συνταγή. Όμως σε πολλές αγγλοσαξωνικές χώρες και  αλλού, το χαμ (ham) παίζει ρόλο κύριου πιάτου και μάλιστα εορταστικού. Όταν το καλοκαίρι πήγαμε με [...]
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com