89
Υλικά
- πτι μπερ 1 πκτ
- γάλα φρέσκο 350 ml
- ζάχαρη 40 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- βανίλια τμχ
- γλυκόζη 300 γρ
Χρόνος Προετοιμασίας:30΄ Για 1.400g Υλικά 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Για την κρέμα 350ml φρέσκο γάλα πλήρες (1 ½ κούπες) 4 κρόκους αυγών 40g ζάχαρη (3 κουταλιές της σούπας) 15g κορν φλάουρ (1 κουταλιά της σούπας) Για την σαντιγύ 400ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 40g ζάχαρη άχνη (4 κουταλιές της σούπας) μια μύτη σκόνης βανίλιας
Διάβασε τη συνταγή στο www.dietup.gr