130
Υλικά
- γλυκοπατάτα 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαργαρίνη 3 κσ
- μαργαρίνη 1 κγ
- καλαμποκάλευρο 50 γρ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- αλάτι 1.5 κγ
- κανέλα 4.5 κγ
- ηλιέλαιο 2 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- σιρόπι σφένδαμου 2 κσ
Νόστιμα sticks τηγανιτής γλυκοπατάτας, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλλα, σερβιρισμένα με μία νόστιμη sauce από γιαούρτι και σιρόπι σφενδάμου (ή και μέλι).
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr