81
Υλικά
- σπανάκι 500 γρ
- ραδίκια 500 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μυρωδικά 20 κλων
- τζίντζερ 1 κσ
- πολτός σκόρδου 2 κγ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- σάλτσα ψαριού 2 κσ
- σάλτσα στρειδιών 2 κσ
- σπορέλαιο -
- αλάτι -
Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. σπανάκι σε φύλλα 500 ραδίκια 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 20 κλωναράκια ανάμεικτα φρέσκα μυρωδικά (κόλιαντρο, δυόσμο, μέντα, βασιλικό) 1 κουτ. σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο 1 μικρή καυτερή πιπεριά χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ 2 κουτ. σούπας fish sauce 2 κουτ. σούπας oyster sauce σπορέλαιο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο 1000miliagefseis.gr