43
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1000 γρ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι 1.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ελαιόλαδο 1.5 φλ
Η αλήθεια είναι ότι στο γαστριν έχουμε ήδη παρουσιάσει μπουγάτσα. Με την παρούσα συνταγή όμως καλύπτονται και οι δύο εκδοχές γεύσης, αλμυρή και γλυκιά και μάλιστα με φύλλο σπιτικό!!!θα χρειαστούμε τα εξής:(για 12 μπουγάτσες)800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 200γρ για το άνοιγμα των φύλλων1 κ. σούπας ξύδι2 φλ τσ χλιαρό νερό1 ½ κουτ γλ αλάτι2 κουτ σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 ½ φλ τσ εξτρα παρθένο ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com