154
Η τηγανητή συκωταριά είναι εκλεκτός κρασομεζές που αγαπάμε όλοι, μικροί και μεγάλοι. Συκωτάκι, γλυκάδια, πνευμόνι, πλεγμένα αντεράκια… όλα μαζί μια υπέροχη τηγανιά! Παραδοσιακός μεζές που γίνεται στα γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά. Αρκεί μόνο ένα τηγάνι, λίγο ελαιόλαδο, λεμονάκι και ρίγανη!
Η συκωταριά συμπληρώνει το αναστάσιμο γεύμα μαζί με τη μαγειρίτσα. Είναι ιδανικός μεζές αλλά αποτελεί και νόστιμη εναλλακτική πρόταση ως κυρίως γεύμα σε όσους δεν αρέσει η μαγειρίτσα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.magiacook.gr