by admin

Συμβουλές για το τέλειο ψητό κατσαρόλας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εύγεστο, εύκολο στο μαγείρεμα του και εντυπωσιακό όταν… καταλήγει στην πιατέλα για σερβίρισμα, το ψητό της κατσαρόλας είναι η ιδανική επιλογή για ένα δείπνο με φίλους ή για το κυριακάτικο τραπέζι. Το καλύτερο κομμάτι του μόσχου για ψητό κατσαρόλας είναι το «στρογγυλό» του νουά, που παίρνουμε από το μπούτι – κι αυτό είναι το πιο κατάλληλο - αλλά και από τη σπάλα. Για να παρασκευάσει κανείς ψητό κατσαρόλας με τέλεια εμφάνιση και γεύση, δεν είναι αρκετή μόνο η ποιότητα του κρέατος, αλλά πρέπει να ακολουθήσει και τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές: Για να...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr