250
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- σιμιγδάλι χοντρό 2 φλ
- αλεύρι 1 φλ
- γιαούρτι 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- ξύσμα λεμονιού 2 κσ
- ζάχαρη 4 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Εδώ ΔΕΝ θα βρείτε την αυθεντική συνταγή και νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Δεν θα κάνουμε ρεβανί επειδή δεν έχουμε την μυστική συνταγή; Ε όχι βέβαια! Σήμερα μετά από πολλές μα πάρα πολλές δοκιμές όλα αυτά τα χρόνια θα σας δώσω μία υπέροχη συνταγή για ένα ρεβανί που πραγματικά πλησιάζει αρκετά σ΄αυτό που θεωρείται κορυφαίο δηλαδή το ρεβανί της Βέροιας.
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com