105
Υλικά
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μαύρη ζάχαρη 2 κσ
- βρώμη 1.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- σουσάμι 0.5 φλ
- καρύδα 0.5 φλ
- ξερά σύκα 4 τμχ
- ξανθές σταφίδες 2 κσ
- cranberries 2 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- μαστίχα Χίου 3 κόκκοι
- μέλι 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.67 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
Υλικά: 2 Πορτοκάλια καλά πλυμένα για το ξύσμα τους (ο χύμος θα πάει πιο κάτω όπως θα διαβάσετε) 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη, 1,5 φλιτζάνι βρώμη αλεσμένη (στο multi) 1/2 φλιτζάνι ωμό αμύγδαλο (επίσης αλεσμένο) 1/2 φλιτζάνι σουσάμι ελαφρώς καβουρδισμένο, 1/2 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη, 4 σύκα ξερά μαζί με 2 κουταλιές ξανθή σταφίδα ...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com