197
Υλικά
- σόδα αναψυκτικό 2 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- μαργαρίνη 125 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- αλεύρι 1200 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 2 κούπα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μπαχάρι -
- κύμινο -
- πάπρικα γλυκιά -
- ντομάτα 3 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
Τα κιμαδοπιτάκια έστεκαν λεπτά, ροδαλά και η ζύμη έδειχνε τόσο τρυφερή. Ήμουν σίγουρη πως μια καλή μαγείρισσα έχει βάλει το χέρι της.Τα κιμαδοπιτάκια έχουν σαν ζύμη μια πολύ εύκολη και εύπλαστη που ζυμωμένη όπως μας δείχνει η Δόξα, δινει πολύ τραγανό φύλλο. Εχουν πολύ νόστιμη γέμιση με φρέσκο κιμά...Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε στην κουζίνα σας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr