75
Υλικά
- βούτυρο 220 γρ
- ζάχαρη 190 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 16 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αμαρέτι 50 γρ
- μαρμελάδα σύκο 350 γρ
Το όνομα τους σημαίνει "μπισκότα του Σεπτέμβρη" και σίγουρα το όφειλαν στο γεγονός ότι περιείχαν μαρμελάδα σύκο, μία μικρή ανάμνηση του καλοκαιριού στις αρχές του φθινοπώρου. Πολύ νόστιμα και με την δικιά μου σπιτική μαρμελάδα σύκο, πραγματικά τέλεια!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com