65
Υλικά
- μαρούλι 3 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- τραχανάς 0.5 κούπα/ες
- ρύζι καρολίνα 0.5 κούπα/ες
- αλάτι -
- κόκκινο πιπέρι -
- άνηθος 1 κούπα/ες
- μυρώνια 1 κούπα/ες
- λεμόνι 0.5 τμχ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρόκοι 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλεύρι 1 κφτ κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κεσεδάκι/α
- αγγουράκι 2 τμχ
- καυτερό πιπέρι -
- λάδι 2 κσ
- ξύδι κσ
- φέτα 1 κούπα/ες
- κατίκι 1 κούπα/ες
- άνθη λεμονιάς -
- δυόσμος 2 φύλλα
Μαρουντολμαδάκια με κιμά, σταρένιο τραχανά, διάφορα μυρωδικά και αρωματική σάλτσα αβγολέμονο στη γάστρα. Υπέροχο φαγητό και το χειμώνα και την άνοιξη. Όταν τα σερβίρω μαζί με δροσερή σάλτσα από γιαούρτι μοσχοβολάνε και η γάστρα αδειάζει στο λεπτό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr