by admin

τάρτα φράουλας ή φραουλόπιτα ποτισμένη άρωμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Πάτ μπριζέ - "ατίθαση" ζύμη που τρίβεται και σπάει εύκολα (όπως λέει και το όνομά της pâte=ζύμη, brisée=σπασμένη) και μας κάνει να την κυνηγάμε επίμονα με το πιρούνι. Τέτοια μπισκοτένια ζύμη συνοδεύει σήμερα τις αριστοκρατικές μας φράουλες και την λαχταριστή κρέμα με μπισκότα σαβαγιάρ και στο τραπέζι μας σερβίρεται η πιο ζουμερή τάρτα φράουλας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: τάρτα φράουλας, φραουλόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com