68
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- βούτυρο 160 γρ
- αμύγδαλα 90 γρ
- λάϊμ 4 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μαχλέπι 1 κγ
- ζάχαρη 200 γρ
- κορν φλάουρ 200 γρ
- κρόκοι 4 τμχ
- βανίλια 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- ασπράδι 5 τμχ
Η Γιναργύρου Κωσταντίνα μάς στέλνει μια γλυκιά έκπληξη από την Κέρκυρα. Υλικά Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη λευκή 90 γρ. βούτυρο 90 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αμύγδαλο τριμμένο στο μπλέντερ) ξύσμα από 2 λάιμ 1 κρόκος αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κουτ. γλυκού μαχλέπι Για την κρέμα λάιμ 1/2 φλιτζάνι νερό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr