by admin

Τάρτα λάιμ με πούδρα αμυγδάλου και μαρέγκα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η Γιναργύρου Κωσταντίνα μάς στέλνει μια γλυκιά έκπληξη από την Κέρκυρα. Υλικά Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη λευκή 90 γρ. βούτυρο 90 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αμύγδαλο τριμμένο στο μπλέντερ) ξύσμα από 2 λάιμ 1 κρόκος αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κουτ. γλυκού μαχλέπι Για την κρέμα λάιμ 1/2 φλιτζάνι νερό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: τάρτες
Τοπική: Κέρκυρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr