74
Υλικά
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- αυγά 3 γρ
- βούτυρο 180 γρ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα φρέσκο 500 ml
- ζάχαρη 150 γρ
Οταν έφτιαξα την φανταστική μαρμελάδα λεμόνι (εδώ), η πρώτη σκέψη μου ήταν να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μια τάρτα. Την δοκίμασα μόνη της σε ενα είδος πάστα φλώρα, αλλα τελικά η πάστα φλώρα μου πέφτει πάντα πολύ γλυκειά και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Ετσι σκέφτηκα να προσθέσω και μια νόστιμη, επίσης λεμονάτη, κρέμα ζαχαροπλαστικής. Το αποτέλεσμα προσωπικά με ενθουσίασε!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com