72
...Τη συγκεκριμένη συνταγή όπως και αρκετές άλλεςπου έχω ανεβάσει κατα καιρούς τη βρήκα στο Τευχος Αυγούστου του περιοδικού Food&Travel το οποίο και θεωρώ καταπληκτικό! Αν και τα υλικά της από μόνα τους δεν αποτελουν τίποτα το ιδιαίτερο, εφόσον ούτε το ανθότυρο, αλλά ούτε και η μοτσαρέλλα έχουν κάποια ιδιαίτερη γευση, ο συνδιασμός μεταξύ τους αλλά και αυτού μετά με τα σύκα, είναι καταπληκτικός.Βασική προυπόθεση φυσικά να σας αρέσουν οι τολμηροί συνδιασμοί. Και τα ....γλυκανάλατα... Και να χετε σύκα....
Διάβασε τη συνταγή στο royal-coconut.blogspot.com