69
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κρόκοι 1 τμχ
- κολοκύθα 500 γρ
- κρεμμύδια 350 γρ
- μυζήθρα 100 γρ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Είχε πέσει στη ματιά μου αυτή η τάρτα με την κολοκύθα και σκέφτηκα να την προσαρμόσω σε προϊόντα αυτής της εποχής και μυζήθρα φρέσκια Κρήτης που υπήρχε στο ψυγείο μου. Για ευκολία θα μπορούσαμε αντί αυτής της ζύμης να χρησιμοποιήσουμε φύλλο σφολιάτας. Στη θέση των κρεμμυδιών Ζακύνθου θα έβαζα κόκκινα κρεμμύδια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr